TranslateWelkom op VereninjeHaar.nl!

Veren voor in je haar..oftewel Feather Extensions!


Klik meteen door naar onze webshop

Klik hier voor een fotoreportage van ons uitgebreide assortiment! 

Of ga direct door naar:

Groothandel

Webshop


Onze veren worden door ons over de hele wereld verzameld. Hierdoor heeft elke veer een andere kleur, vorm en lengte. Wij verven onze veren zelf in de leukste hipste kleurtjes en we gebruiken alleen de beste kwaliteit veren. Omdat het een natuurlijk product is kunnen de veren variëren in lengte tussen de 20 en 35 cm. Uiteraard kan je er altijd een stukje afknippen of de veer hoger/lager in het haar plaatsen voor het optimale resultaat.
In onze webshop kan je voor zelf een mooie bundel samenstellen uit onze zorgvuldig samengestelde collectie, of je kan een kant en klare bundel uitzoeken.. Ook is het mogelijk onze veren voor een groothandelsprijs af te nemen. Hiervoor is het de bedoeling dat je minimaal 50 veren afneemt. Bezoek hiervoor onze groothandelspagina.


 De Feathers worden door middel van een rubberen kraal in je haar bevestigd. Je kan de veren wassen, föhnen, steil maken en krullen. De veren zijn hitte bestendig en blijven minstens 6 weken in je haar zitten, mits er uiteraard zorgvuldig mee omgesprongen is! 
Ook is het mogelijk om de veren vast te zetten met een speciale haarklem waar je de veren in vast knijpt. 
Ook deze zijn de bestellen in onze webshop.